Giorgio Izas  Giorgio Izas  Giorgio Izas  Giorgio Izas  Giorgio Izas  

Friday, 28 October 2011

Perasmian Page 'Guitar Chord' Giorgio Izas


28 Oktober 2011 adalah tarikh dimana aku keluarkan Page Guitar Chord sendiri... Page ni sebenarnye just sebagai buku gitar aku jea. Pasni tak payahla aku bawak buku ke hulu ke hilir kalau nak petik gitar or nak tulis chord baru. Selain daripada tu, ia juga boleh dikongsikan ngan orang ramai. Semua Chord dalam page ni ikut suare aku jea... Maklumlah, layan gitar Kapok petang-petang jea... So, aku harap ia akan bertahan lama. Pade sape-sape yang ade idea or nak sharekan Guitar Chord untuk dimasukkan dalam page ni amat-amat aku alukan dan akan di creditkan atas namanye sendiri. Jasamu akan dikenang... He3... Akhir Kata dari aku... Majukanlah Industri Muzik untuk Tanah Air kite... Terima Kasih...

2 comments:

  1. Semoga menjadi blog yg bermanfaat utk org ramai..:)Majulah Industri Muzik untuk Tanah Air kite...

    ReplyDelete
  2. Nikisa Izas: Yea... Btol tu... Smoga ramai-ramai bleh share Chord Guitar kat C'ni... ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...